Toelichting familieboek Buree/Buré

Hoe ziet het familieboek eruit?
Een professioneel boekje van 80 pagina’s, gedrukt op glad en stevig papier. Vergelijkbaar met de familieboeken die ik eerder heb uitgegeven en waarvoor ik vele waarderende reacties heb gekregen. Naast de persoonsgegevens zijn familieverhalen en -foto’s opgenomen.

Wie komen daar allemaal in voor?
Alle nakomelingen van Dirck Pieterse met de familienaam Buree of Buré. Maar niet alleen zij, ook de kinderen van hun dochters, die vrijwel altijd een andere achternaam hebben, zijn in het boek opgenomen.

Welke informatie staat er in?
Alle persoonsinformatie, zoals gegevens over geboorte, huwelijk en overlijden. Maar ook hun partner en kinderen, hun beroep en verhalen over hun leven. Ook foto’s zijn daarbij afgedrukt. Kortom, alle informatie die ik in de archieven heb gevonden, maar ook van datgene wat eerder door anderen is gepubliceerd is gebruik van gemaakt.

Hoe staat het met mijn privacy?
Van nu nog levende familieleden zijn alleen de gegevens opgenomen die al openbaar of gepubliceerd zijn of door henzelf zijn aangeleverd. Ook van de informatie die op internet staat, is gebruik gemaakt. Voor het boek geldt auteursrecht (copyright) en het wordt alleen aan familieleden verkocht. Zelf zal ik de gegevens van het boek nooit op internet plaatsen. Ook van de kopers verwacht ik hetzelfde.

Wanneer is het familieboek klaar?
Vanaf 1 juli 2020 is het boek leverbaar. De kopij is bij de drukker aangeleverd. Na ontvangst van voldoende bestellingen wordt een drukopdracht gegeven.

Hoeveel gaat het familieboek kosten?
Om het boek ook bij een kleine oplage voor vrijwel iedereen betaalbaar te houden en zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten, wordt gebruik gemaakt van de techniek “printing on demand”. Hierdoor kon de prijs op 15 euro worden vastgesteld.

Heeft u nog vragen, problemen of opmerkingen ? Mail mij !